skip to Main Content

Servicii de ilustrație digitală

Ilustrații digitale în format vectorial sau raster

Ilustrație digitală, desen digital

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Comunicarea vizuală se face în primul rând cu ajutorul imaginilor. Acestea pot fi fotografii sau ilustrații care însoțesc și complementează textele.

Ilustrațiile sunt reprezentări grafice ale unui concept sau ale unei idei. Ele sunt construcții originale ale unui artist și pot fi desenate pornind de la modele reale sau din imaginație.

Spre deosebire de ilustrațiile realizate cu materiale clasice (hârtie, creion, peniță, pensule și culori etc.), ilustrațiile digitale sunt realizate exclusiv cu ajutorul computerului și a unor dispozitive periferice dedicate, precum tableta grafică.

Ilustrațiile digitale pot fi realizate fie în mod vectorial, fie în mod raster (sau bitmap).

Ilustrații vectoriale

Imaginile de tip vectorial sunt generate cu ajutorul unor coordonate geometrice (ca puncte conectate între ele prin linii drepte sau curbe). Ilustrațiile vectoriale au avantajul că pot fi redimensionate la orice rezoluție, fără a își pierde din calitate. O trăsătură caracteristică ilustrațiilor vectoriale sunt liniile și formele precis definite și culorile uniforme.

Ilustrații de tip raster

Imaginile de tip raster / bitmap sunt formate dintr-o matrice de pixeli (puncte de foarte mici dimensiuni) care pot avea valori diferite (culoare, luminozitate etc.). Spre deosebire de ilustrațiile de tip vectorial, ilustrațiile de tip raster nu pot fi redimensionate fără a le fi afectată calitatea. Ilustrațiile de tip raster se remarcă în special prin liniile nedefinite, texturile și tranzițiile inegale între culori.

Concepte grafice

Lorem ipsum

Logo-uri, simboluri

Lorem ipsum

Portofoliu de ilustrații

Vă invităm să vizitați următorul link pentru a vizualiza portofoliul nostru complet de lucrări: https://vixel.ro/portofoliu/

Cum lucrăm?

Contractul

Când lansaţi prima comandă către Vixel, vom încheia un contract de colaborare. În funcţie de disponibilitatea dumneavoastră, acest contract poate fi încheiat şi în formă electronică. Colaborarea poate fi pe proiect sau de lungă durată. Contractul prezintă o garanţie de ambele părţi a seriozităţii colaborării.

Back To Top