skip to Main Content

Servicii de fotografie

Fotograf profesionist din București
Fotografie imobiliară

Oferim servicii profesioniste de fotografie imobiliară potrivite pentru orice proiect, indiferent cât de mic sau de mare:

Vă invităm să aflați mai multe detalii și să consultați oferta completă de servicii de fotografie imobiliară pe pagina dedicată.

Fotograf profesionist din București
Servicii fotografie de eveniment corporate, evenimente private

Indiferent dacă este vorba despre un eveniment corporate (conferință, festival, lansare de produs, participare la un târg de specialitate, workshop, sesiune de training etc.) sau un eveniment privat (de exemplu o petrecere a firmei, o sesiune de team building etc.), vă putem ajuta cu documentarea în imagini.

Abordăm stilul fotojurnalistic, documentar. Aceasta înseamnă că nu vom avea cadre regizate (decât dacă ni le solicitaţi dumneavoastră), ci vom documenta prin fotografii fără să ne facem simţită prezenţa. Avantajul acestei abordări este că fotografiile obţinute sunt reale, surprinzând natura evenimentului mai bine decât cele regizate, iar participanţii la eveniment se poartă foarte firesc, de cele mai multe ori uitând complet de faptul că sunt fotografiaţi.

Fotograf profesionist din București
Fotografie de portret

Iubim portretele şi ne-ar face o deosebită plăcere să realizăm o sesiune de portret împreună cu dumneavoastră. Portretele formale se realizează la sediul firmei dumneavoastră.

De asemenea putem realiza, la cerere, portretele individuale, de cuplu sau de familie. Acestea se pot realiza oriunde – în aer liber, la dumneavoastră acasă sau în studio.

Cum lucrăm?

Contractul

Când lansaţi prima comandă către Vixel, vom încheia un contract de colaborare. În funcţie de disponibilitatea dumneavoastră, acest contract poate fi încheiat şi în formă electronică. Colaborarea poate fi pe proiect sau de lungă durată. Acest contract prezintă o garanţie de ambele părţi a seriozităţii colaborării.

Formatul în care fotografiem este RAW, format specific camerelor digitale profesioniste. Aceste imagini brute („raw“ înseamnă „brut“) sunt prelucrate cu ajutorul unor programe profesioniste (printre care Adobe Lightroom şi Adobe Photoshop) şi sunt salvate în formatul JPG. Dumneavoastră veţi primi imaginile în format JPG, la rezoluţia maximă, livrate prin transfer online sau în cadrul unei galerii online private (protejate cu parolă).

Back To Top